Adviesbureau TCM

Tel. + 31 (0) 6 29 311 589
E-mail info@totalcateringmoerdijk.nl

Nieuws

Gastvrijheid! De toekomst in de ouderenzorg

Zoals aangetoond door een onderzoek van de Hoge Hotelschool Maastricht verandert het wensen- en behoeftepatroon van ouderen. De hedendaagse ouderen ervaren de aangeboden services en diensten in zorginstellingen als goed, en zijn tevreden met wat hen aangeboden wordt. De toekomstige groep ouderen, de babyboom generatie, is daarentegen veel kritischer en stelt hogere eisen.

Lees meer »

Zilveren en bronzen bordjes Stichting Duinrust

Begin april heeft Stichting Duinrust en Duinrust Thuishaven het Zilveren en Bronzen bordje uitgereikt gekregen.De bordjes werden uitgereikt aan verschillende maaltijdaanbieders in Den Haag met de beste maaltijd, sfeer en gastvrijheid. Het maakt deel uit van het Gouden bordjes project wat is gestart tijdens de Nationale Ouderendag, waarbij de prijzen werden uitgereikt door Haagse wethouder Karsten Klein (Jeugd, Welzijn en Sport) en topkok Pierre Wind.

Lees meer »

Meals on Wheels in het Rijnland Ziekenhuis

Adviesbureau TCM heeft voor het Rijnland Ziekenhuis in Leiderdorp vanaf januari 2012 het meals-on-wheels voedingsconcept geïntroduceerd en geïmplementeerd. Met dit concept wordt voor het ziekenhuis niet alleen bespaard op de kosten, maar daarbij ook een grotere patiënt- en medewerkerstevredenheid gerealiseerd.

Lees meer »

Nominatie Starter van Moerdijk

Adviesbureau Total Catering Moerdijk is genomineerd als starter van het jaar in de gemeente Moerdijk.

Ook hier blijkt dat het succes van Total Catering Moerdijk niet onopgemerkt is gebleven, met ondermeer de start van een nieuwe B.V. onder de naam The Food Professor.

Lees meer »

Minder voedselverspilling door maaltijdbeleving

Jaarlijks belandt er in Nederland voor miljarden euro’s aan bruikbaar voedsel bij het afval. Minder verspilling kost de agrifoodsector minder grondstoffen, bespaart bedrijven en consumenten veel geld en is ook nog eens goed voor het milieu. En: de oplossingen liggen voor het oprapen. Zoals in het Máxima Medisch Centrum (MMC), het ziekenhuis waar nauwelijks nog eten wordt weggegooid. Het initiatief werd gehonoreerd met de No Waste Award 2011 voor het meest innovatieve initiatief om voedselverspilling door het bedrijfsleven te verminderen.

Lees meer »