Adviesbureau TCM

Tel. + 31 (0) 6 29 311 589
E-mail info@totalcateringmoerdijk.nl

Nieuws

Zilveren en bronzen bordjes Stichting Duinrust

Begin april heeft Stichting Duinrust en Duinrust Thuishaven het Zilveren en Bronzen bordje uitgereikt gekregen.De bordjes werden uitgereikt aan verschillende maaltijdaanbieders in Den Haag met de beste maaltijd, sfeer en gastvrijheid. Het maakt deel uit van het Gouden bordjes project wat is gestart tijdens de Nationale Ouderendag, waarbij de prijzen werden uitgereikt door Haagse wethouder Karsten Klein (Jeugd, Welzijn en Sport) en topkok Pierre Wind.

Gastvrijheid
Als voedingsdeskundige is Adrie Jongenelen in samenwerking met de Hoge Hotelschool (Maastricht) het Voedings- en Gastvrijheidsconcept binnen Duinrust opnieuw aan het vormgegeven. Met de introductie van het “Maaltijdservice uit Grootmoeders Tijd” concept zullen de ouderen meer vrijheid gaan krijgen in de keuze van de maaltijd met daarbij een betere kwaliteit en presentatie van het eten. Deze maaltijden hebben namelijk een restaurant waardige uitstraling en kwaliteit.

Kwaliteit, presentatie en kostenbesparing
Cliënten van Duinrust hoeven vanuit dit concept niet langer enkele dagen van te voren een bestellijst op te geven van hun gewenste maaltijd, waardoor zowel de eetlust als de gewenste maaltijd beter afgestemd kan worden op de individu. Naast de verbeteringen op het vlak van uitlevering, kwaliteit en presentatie, zal er nog een grote winst behaalt gaan worden in de derving van maaltijden. Hierdoor zal er een grote kostenbesparing gerealiseerd gaan worden, die de investering in het concept binnen korte tijd terugverdient.

Met de inzet van een Mystery Guest is de afgelopen maanden gekeken of de verschillende maaltijdaanbieders voldeden aan de gestelde eisen. Er deden in het totaal 42 maaltijdaanbieders mee, waarbij Stichting Duinrust met 2 onderdelen in de prijzen is gevallen.