Adviesbureau TCM

Tel. + 31 (0) 6 29 311 589
E-mail info@totalcateringmoerdijk.nl

Nieuws

Top-10 Gastvrijheidszorg met Sterren

De succesvolle ontwikkeling en implementatie van Max à la Carte binnen het Màxima Medisch Centrum (MMC) in Eindhoven en Veldhoven heeft binnen korte tijd veel publiciteit en aanzien gecreëerd in de zorg. Onder aanvoering van Total Catering Moerdijk (TCM) zijn op vele fronten successen behaald, ondersteund door een onderzoek van Wageningen University & Research centre, Food en Biobased Research.

Met name op het vlak van de bedrijfsvoering en besparingen zijn de nieuwe initiatieven ronduit spectaculair te noemen. Belangrijk onderdeel hiervan is de uitbesteding van de keukenactiviteit. Door samenwerking met één specifieke toeleverancier van hoogwaardige maaltijdcomponenten, DMC Maaltijden, is de kwaliteit van de voeding flink verbeterd en blijven er forse kosten bespaard.

Succes is niet onopgemerkt gebleven
Na het goede nieuws dat bekend was geworden dat het MMC genomineerd was voor de Gastvrijheidszorg Award 2011, is nu ook bekend geworden dat het MMC is geselecteerd als één van de top-10 instellingen.

Het MMC in Eindhoven en Veldhoven is uit meer dan 200 ziekenhuizen, verzorgings- en verpleeghuizen en GGZ-instellingen, die in 2011 hebben meegedaan aan het project Gastvrijheidszorg met Sterren, door een jury verkozen. Voor het MMC is het voor het derde jaar achtereen dat het met 2 locaties in de top-10 staat.

Op 9 juni, tijdens het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg, wordt de Gastvrijheidszorg Award uitgereikt.