Adviesbureau TCM

Tel. + 31 (0) 6 29 311 589
E-mail info@totalcateringmoerdijk.nl

Meals on Wheels concept

De basis van het Meals on Wheels concept is het leveren van maatwerk maaltijden via speciaal ontwikkelde wagens. Adviesbureau TCM biedt daarbij een opleiding voor uw medewerkers om het maximale uit dit concept te halen. Met de wagens kunnen zij namelijk zelfs ter plaatse maaltijden bereiden waardoor de versheid gegarandeerd is!

Voor alle componenten waaruit Meals on Wheels binnen uw huis (en) wordt opgebouwd, kunt u kiezen uit verschillende kwaliteiten, samenstellingen en prijzen. Door te kiezen voor Meals on Wheels, zorgt u er enerzijds voor dat de kosten voor uw organisatie, en uiteindelijk ook uw klanten, flink omlaag gaan. Anderzijds kunt u uw bewoners of cliënten maatwerk service bieden en dus een maaltijd waarbij zij hun vingers aflikken!

Deze combinatie zorgt er mede voor dat de zorginstelling veel toekomstbestendiger wordt. De kwaliteit van de geleverde service aan patiënten, bewoners of cliënten wordt immers steeds belangrijker en gaat een grote rol spelen in de beoordeling van de kwaliteit van zorginstellingen.

Waarom Meals on Wheels?

  • Het concept bestaat uit meer dan zeven verschillende maaltijdcomponenten
  • De klant maakt zijn keuze op het moment van serveren
  • Derving wordt drastisch verminderd
  • Het is een kostenbesparend concept
  • Implementatie wordt begeleid met een opleidingstraject voor management en medewerkers
  • Het concept kent een volledig geautomatiseerde HACCP-procedure