Adviesbureau TCM

Tel. + 31 (0) 6 29 311 589
E-mail info@totalcateringmoerdijk.nl

Budgetbesparing concept

In tijden van crisis is het duidelijk: besparen, besparen, besparen. Maar dat neemt niet weg dat door slimme inzet van middelen of simpelweg een herstructurering van de organisatie enorme budgetten vrijgemaakt kunnen worden voor nieuwe investeringen.

Adrie Jongenelen van adviesbureau TCM heeft jaren in het management gefunctioneerd van grote en kleine organisaties in de zorg- en voedingssector. De combinatie van hoogwaardige kennis van het vakgebied en daarbij ruime ervaring in het topmanagement maakt adviesbureau TCM een uitstekende partner in zware tijden.

Kostenbesparing bij de inkoop
Door kritisch te kijken naar het inkooptraject kan een grote verandering in de denkwijze leiden tot een flinke reductie van de derving (Waste) en hiermee uiteindelijk ook de kosten.

In plaats van inkoop op basis van prognoses, leidt een direct en overzichtelijk inkooptraject tot meer efficiëntie en zijn de maaltijden gezonder en is er een bredere keus uit de gewenste maaltijd voor de patiënt of bewoner. Lees meer over deze kostenbesparing bij 'Traditionele keuken'.