Adviesbureau TCM

Tel. + 31 (0) 6 29 311 589
E-mail info@totalcateringmoerdijk.nl

4 All meals concept

Één van de concepten die Total Catering Moerdijk heeft ontwikkeld is 4 All Meals. Samen met Sortrans is het concept vormgegeven, dat heeft geleid tot de succesvolle introductie van een nieuwe methode van voedingsbereiding in bijvoorbeeld ziekenhuizen en verzorgingscentra.

Service op elk moment van de dag
Het concept van Meals on Wheels is voor u verder doorontwikkeld naar 4-all-meals. In de basis is deze aanpak hetzelfde, maar het is nu verder uitgebreid naar de zes belangrijkste ‘eetmomenten’ op een dag: ontbijt, lunch en diner, aangevuld met 3 ‘tussendoortjes’: in de ochtend, ‘s middags en ‘s avonds.

Ontbijt, lunch, snack en warme maaltijd: alle componenten en de regenereerbare broodproducten van Pastridor serveert u de hele dag voor uw klanten een smakelijke maaltijd. Met dit concept bespaart u direct in de kosten, is het voor de medewerkers prettig en gemakkelijk werken en heeft u beduidend minder afval. Doordat klanten direct voor het eetmoment hun maaltijdkeuze kunnen maken, eten ze beter en zijn ze ook meer tevreden.