Adviesbureau TCM

Tel. + 31 (0) 6 29 311 589
E-mail info@totalcateringmoerdijk.nl

Voedingsconcepten

4 All meals voedingsconcept

Één van de concepten die Total Catering Moerdijk heeft ontwikkeld is 4 All Meals. Samen met Sortrans is het concept vormgegeven, dat heeft geleid tot de succesvolle introductie van een nieuwe methode van voedingsbereiding in bijvoorbeeld ziekenhuizen en verzorgingscentra.

Lees meer »

Meals on Wheels voedingsconcept

De basis van het Meals on Wheels concept is het leveren van maatwerk maaltijden via speciaal ontwikkelde wagens. Adviesbureau TCM biedt daarbij een opleiding voor uw medewerkers om het maximale uit dit concept te halen. Met de wagens kunnen zij namelijk zelfs ter plaatse maaltijden bereiden waardoor de versheid gegarandeerd is!

Lees meer »

Kleinschalig wonen voedingsconcept

Onderzoek heeft uitgewezen dat kleinschalig wonen een positief effect heeft op mensen. Of het nu een gezond persoon is die zijn eigen leefruimte heeft of iemand met een handicap die de mogelijkheid geboden krijgt om zelfstandig te wonen. Vandaar dat dit concept tegenwoordig een belangrijke trend vormt binnen zorginstellingen in Nederland.

Lees meer »

Traditionele keuken verhoogt gastvrijheid

Voor zorginstellingen en verzorgingshuizen staat het welzijn van patiënten en bewoners centraal in hun visie. Hierbij vervult eten en drinken een belangrijke rol en is het financiële aspect vaak een ondergeschikt gedeelte.

Lees meer »

Crisis? Budgetbesparing!

In tijden van crisis is het duidelijk: besparen, besparen, besparen. Maar dat neemt niet weg dat door slimme inzet van middelen of simpelweg een herstructurering van de organisatie enorme budgetten vrijgemaakt kunnen worden voor nieuwe investeringen.

Lees meer »