Adviesbureau TCM

Tel. + 31 (0) 6 29 311 589
E-mail info@totalcateringmoerdijk.nl

Interim management, training & opleiding

Een volledig eigen aanpak!

Adviesbureau TCM kan u ook bijstaan met advies aan het management team op het gebied van Food & Hospitality Management. Heeft uw organisatie het restaurant uitbesteed aan een cateraar? Wij voeren graag een quick scan uit om een onafhankelijke beoordeling te kunnen geven! Of heeft u het restaurant intern georganiseerd en wil u weten of het nog aan de huidige eisen voldoet? Ook dan kan adviesbureau TCM u ondersteunen met advies op maat en opleiding van het personeel.

Ook voor begeleiding bij aanbestedingstrajecten is adviesbureau TCM graag uw partner. Heeft u behoefte aan een adviesrapportage over een bepaald traject of wilt u intensieve coaching van een professionele foodmanager? Neem dan contact op met adviesbureau TCM.

Daarnaast verzorgt adviesbureau TCM o.a.;

  • Voedingsversterking binnen organisaties
  • Onderzoek aanbestedingen
  • Opstellen Plan Van Eisen
  • Reorganisaties voedingsindustrie, horeca en zorg
  • Het herinrichten van traditionele voedingsversterkingen
  • Ontwikkeling en implementatie van maatwerk op het gebied van voeding bij kleinschalig wonen
  • Het terugdringen van WASTE (derving)
  • Eigen opleidingsplannen voor gastvrouwen/heren met een erkend certificaat van het Ministerie van Onderwijs

Interim management

Wanneer u opzoekt bent naar ervaren interim- en projectmanagers, dan bent u bij adviesbureau TCM aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over ervaren interim- en projectmanagers die zich al jaren bewezen hebben in diverse branches zoals horeca, catering en recreatie.

Of het nu gaat om het tijdelijk opvullen van een lege managementpositie of met als doel de huidige organisatiestructuur te vernieuwen, met onze ervaring en expertise geven wij graag leiding aan uw organisatie of project.

Voor meer informatie over Interim management en de diverse mogelijkheden kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen.

Werving & Selectie

Adviesbureau TCM staat u graag bij in de zoektocht naar goed gemotiveerd en hoog opgeleid personeel. Met een groot netwerk binnen het bedrijfsleven en branches zoals de horeca, catering en de zorg hebben wij reeds verschillende organisaties geholpen met het zoeken naar o.a. geschikte interim-managers, projectmanagers, koks en voedingsassistenten.

Voor meer informatie over werving & selectie en de diverse mogelijkheden kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.