Adviesbureau TCM

Tel. + 31 (0) 6 29 311 589
E-mail info@totalcateringmoerdijk.nl

Horeca adviesbureau

Als hardwerkende en ervaren ondernemer binnen de horeca is het een grote uitdaging om te blijven voldoen aan de laatste trends en wensen van uw gasten. De dynamische horecabranche is zeer gevoelig voor nieuwe ontwikkelingen en het is daarom belangrijk deze ontwikkelingen een stap voor te blijven.

Adviesbureau TCM is met een onderscheidende visie door de combinatie van creativiteit en nuchterheid de juiste partner om voor u als gastheer een nieuwe stap te maken op het gebied gastvrijheid, kwaliteit en budgettering. Met een inspirerende en motiverende aanpak wordt op zowel de korte als lange termijn een basis gelegd voor succesvol ondernemen binnen de horeca.

Daarnaast verzorgt adviesbureau TCM ook de implementatie aan de hand van een scherpe analyse en Plan van Aanpak. Ondersteund met coaching en/of opleiding van personeel wordt op zowel operationeel als strategisch niveau de huidige organisatie doorgenomen.

Kortom, met een totaalpakket van inspireren, implementeren en evalueren is adviesbureau TCM het missende ingrediënt voor een succesvolle toekomst binnen de horeca!