Adviesbureau TCM

Tel. + 31 (0) 6 29 311 589
E-mail info@totalcateringmoerdijk.nl

Branche specialisaties

Bedrijfsleven

Ruim 30 jaar werkervaring in Food & Beverage en Hospitality Management in één krachtig adviesorgaan
Adviesbureau TCM is gespecialiseerd in het op maat ontwikkelen en uitwerken van diverse voedings- en gastvrijheidsconcepten en het uitvoeren van quickscans bij zowel profit als non-profit organisaties.

Lees meer »

Catering adviesbureau

Adviesbureau TCM is een bureau met een onderscheidende visie door de combinatie van creativiteit en nuchterheid, met als uitkomst een verfrissend effectieve aanpak. Door de continue veranderende wensen en behoeften binnen uw organisatie kunnen wij met onze expertise een oplossing en ondersteuning bieden op het gebied van catering en banqueting.

Lees meer »

Horeca adviesbureau

Als hardwerkende en ervaren ondernemer binnen de horeca is het een grote uitdaging om te blijven voldoen aan de laatste trends en wensen van uw gasten. De dynamische horecabranche is zeer gevoelig voor nieuwe ontwikkelingen en het is daarom belangrijk deze ontwikkelingen een stap voor te blijven.

Lees meer »

Zorginstellingen

Met onze expertise en ervaring is adviesbureau TCM de aangewezen partner in het ontwikkelen van voedingsconcepten in o.a. de zorg. Wij adviseren u graag over de laatste ontwikkelingen en trends binnen de zorg. De wensen van uw cliënten veranderen met de dag en dit in combinatie met teruglopende budgetten, vraagt om een vernieuwende en creatieve aanpak.

Lees meer »