Adviesbureau TCM

Tel. + 31 (0) 6 29 311 589
E-mail info@totalcateringmoerdijk.nl

Adviesbureau TCM

Adviesbureau TCM

Total Catering Moerdijk is een bedrijf als geen ander; het verbindt ruim 30 jaar werkervaring in Food & Beverage en Hospitality Management in één krachtige adviesorganisatie. Het motto van de organisatie is niet voor niets “Zien wat anderen zien, doen wat anderen niet doen”, directeur Adrie Jongenelen is namelijk een ruim ervaren specialist uit het bedrijfsleven.

Kwaliteit
Nadat Jongenelen eind jaren zeventig de MBO Hotelvakschool, met Food & Beverage specialisatie, en een koksopleiding heeft afgerond, groeit hij als zelfstandig werkend kok uit tot Chef Kok in Oudenbosch. Het managen van een keuken en zorg dragen voor de kwaliteit en presentatie van het eten blijken hem al snel goed te liggen. De daarop volgende jaren richt Jongenelen zich meer op algemeen bedrijfsmanagement. Bij diverse grote organisaties groeit hij door tot account manager. Vanuit deze functie krijgt hij verantwoordelijkheden voor bijvoorbeeld HACCP en ISO certificering, personeelsmanagement en het opstellen van locatiebudgetten Food & Beverage loopt als een rode draad door de loopbaan van Jongenelen heen, van Chef Kok tot operationeel manager.

Organisatie
In 2004 wordt hij als project manager operatie bij Kruidenier Foodservices aangesteld en raakt hij betrokken bij het analyseren van bedrijfsprocessen en implementer en van aangekochte bedrijven. Daarnaast verricht hij werkzaamheden als het ontwikkelen van IT applicaties, het doorvoeren van reorganisaties, het adviseren over beleidsbeslissingen en uiteraard het coachen van medewerkers.

In 2007 gaat Jongenelen als senior consultant aan de slag bij Wielinga Consultancy. In deze functie onderzoekt hij de mogelijkheden voor voedingsverstrekking binnen organisaties en stelt hij PVE’s op voor aanbestedingen van betaalsystemen, catering projecten, voedingsassortimenten en –transport.

Advies
Uiteindelijk wordt Jongenelen in 2009 manager voeding van het Maxima Medisch Centrum in Eindhoven en Veldhoven. Op succesvolle wijze transformeert hij in korte tijd het totale voedingsbeleid. In enkele maanden brengt hij het maaltijd concept naar een hoogwaardig niveau en ontwikkelt hij een opleiding voor alle VA op de werkplek.

Naast deze functie is hij sindsdien twee dagen per week werkzaam als zelfstandige waarbij hij diepgaande onderzoeken verricht naar diverse voedingsverstrekkingen. Voor Total Catering Moerdijk stelt hij bedrijfsplannen met advies op en implementeert hij het geadviseerde in de organisaties van klanten. Het bedrijf biedt dus een combinatie van consultancy en management op het gebied van Food & Beverage; de ultieme mix voor Jongenelen.

"Zien wat anderen zien, doen wat anderen niet doen"