Adviesbureau TCM

Tel. + 31 (0) 6 29 311 589
E-mail info@totalcateringmoerdijk.nl

Nieuws

Wij zijn op zoek naar catering medewerk(st)ers

Total Catering Moerdijk is opzoek naar catering medewerk(st)ers voor in de omgeving van Breda.
De werkzaamheden bestaan uit alle catering gerelateerde taken voor locaties die in eigen beheer zijn.

Werktijden in overleg, van maandag t/m vrijdag.
 


 

Mocht u interesse hebben of meer willen weten, dan kunt u contact opnemen via;
Telefoonnr. + 31 (0) 6 29 311 589 of per e-mail info@totalcateringmoerdijk.nl

Krimpende budgetten: Gastvrijheid is niet duur

Ergens binnen komen om een hapje te eten. Bij de ingang wordt u vriendelijk ontvangen en naar een tafel begeleid. U neemt plaats in een sfeervolle ruimte, waar u zich meteen thuis voelt. Er volgt een avond waarbij het u aan niets ontbreekt. Dit is over het algemeen het ideaalbeeld van een bezoek aan een horecagelegenheid. Voor stichting Curamus is door de Hoge Hotelschool Maastricht onderzocht welke veranderingen nodig zijn om aan het hierboven beschreven ideaalbeeld te kunnen (blijven) voldoen.

Lees meer »

Ouderen: Tevreden en kritisch in één generatie

Het wensen en behoeftepatroon van ouderen is aan het veranderen. De hedendaagse ouderen, geboren voor de tweede wereldoorlog, ervaren de aangeboden services en diensten in zorginstellingen als goed, en zijn tevreden met wat hen aangeboden wordt. De babyboom generatie die de toekomstige groep ouderen vormt, is veel kritischer en stelt hogere eisen aan de aangeboden services en diensten.

Lees meer »

Gastvrijheid! De toekomst in de ouderenzorg

Zoals aangetoond door een onderzoek van de Hoge Hotelschool Maastricht verandert het wensen- en behoeftepatroon van ouderen. De hedendaagse ouderen ervaren de aangeboden services en diensten in zorginstellingen als goed, en zijn tevreden met wat hen aangeboden wordt. De toekomstige groep ouderen, de babyboom generatie, is daarentegen veel kritischer en stelt hogere eisen.

Lees meer »

Zilveren en bronzen bordjes Stichting Duinrust

Begin april heeft Stichting Duinrust en Duinrust Thuishaven het Zilveren en Bronzen bordje uitgereikt gekregen.De bordjes werden uitgereikt aan verschillende maaltijdaanbieders in Den Haag met de beste maaltijd, sfeer en gastvrijheid. Het maakt deel uit van het Gouden bordjes project wat is gestart tijdens de Nationale Ouderendag, waarbij de prijzen werden uitgereikt door Haagse wethouder Karsten Klein (Jeugd, Welzijn en Sport) en topkok Pierre Wind.

Lees meer »